TUIN ONDERHOUD


Uw hebt een mooie tuin, maar u ziet door uiteenlopende redenen op tegen het onderhoud ervan? Wij kunnen hem voor u bijhouden. Onkruid in borders en op bestrating begint al vanaf de aanleg, tijdig weghalen voorkomt verstikking van de beplanting.

Daarnaast is het tijdige onderhoud van bomen, struiken en planten van belang. Voor behoud van de juiste vorm zullen bepaalde bomen op tijd moeten worden gesnoeid of het gazon jaarlijks worden bemest. Dit kan zijn de jaarlijkse ‘winterbeurt’ in het najaar, het maaien van het gazon tijdens de vakantie of het totale onderhoud van de tuin. Aan de hand van uw wensen kunnen wij voor u een offerte maken voor het onderhouden daarvan. Hierop staan de werkzaamheden en het aantal onderhoudsbeurten vermeld.

Alle voorkomende werkzaamheden die bij het onderhoud van een tuin komen kijken zijn door ons uit te voeren:

Bestrijding van onkruid in borders en bestrating
In borders met sierplanten altijd de beste manier het onkruid handmatig te verwijderen en daarna te schoffelen. Op bestrating is onkruid te voorkomen door enkele keren per jaar te spuiten.

Bestrijding van ziekten en plagen

Knippen van alle voorkomende hagen

Snoeien van alle coniferen, heesters en bomen

Onderhoud van grotere bomen

Dit wordt door ons met behulp van een hoogwerker of door een ervaren klimmer uitgevoerd

Onderhoud gazons en sportvelden
In het voorjaar worden gazons en grasvelden door ons geverticuteerd. Gedurende het seizoen worden gazons 3 keer bemest, te weten in april, juni en augustus.