TUIN AANLEG


Wanneer u een ontwerp van uw tuin heeft, kunnen wij aan de hand daarvan een offerte maken voor het aanleggen daarvan. Hierop staan de werkzaamheden en de te leveren materialen vermeld.

Om een juiste indruk te krijgen van de materialen is het van belang dit eerst in het echt te hebben gezien. Vanaf een foto is grootte en kleur niet altijd makkelijk te bekijken. Vandaar dat we dit vooraf liever samen met u vanaf een showtuin (link www.burggraaf-vof.nl ) doen.

Alle voorkomende werkzaamheden die bij de aanleg van een tuin komen kijken zijn door ons uit te voeren:

Grondwerkzaamheden
Zo is het van belang er eerst voor te zorgen dat de bodem optimaal is. Hierbij moeten we denken aan een goede afwatering en de juiste structuur. Dit is meestal te bereiken met drainage en aanvullen van de tuin met tuingrond. Veel factoren zijn afhankelijk van de uiteindelijke plantkeuze.

Aanleg beregening
De afvoer van overtollig water in een tuin kan een probleem zijn, maar ook de aanvoer. Er zijn jaren dat het al vroeg in het voorjaar erg droog kan zijn. Volgt daarop ook nog een warme zomer met vrij weinig neerslag dan heeft een tuin hierdoor veel te lijden. Vaste beregening is hierbij een uitkomst. Hoe klein of groot een tuin ook is er is altijd een oplossing voor dit probleem. (link www.tuinenwater.nl)

Aanleg vijvers

Leveren en plaatsen schuttingen

Leveren en aanleggen bestratingen

Leveren en plaatsen beplanting

De werkzaamheden worden door ons in een zo kort mogelijk tijdsbestek uitgevoerd. Deskundigheid en precisie spreken daarbij vanzelf.