ONTWERP


Voor het realiseren van een tuin is het belangrijk dat u eerst het één en ander op papier hebt staan. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Ten eerste is daarbij belangrijk te weten wat uw wensen zijn. Hoeveel waarde hecht u aan privacy, hoe groot wilt u het terras of wat voor beplanting wilt U?

Vervolgens is het ook belangrijk te weten wat de mogelijkheden zijn. Is het mogelijk aan deze zijde van de woning een haag te planten? Is het perceel groot genoeg voor een dergelijk terras? Ook zijn bij de meeste bomen en planten de eisen aan de bodem, de structuur en de waterhuishouding heel verschillend.

Er kunnen natuurlijk ook obstakels in een tuin aanwezig zijn. Denk daarbij aan grote hoogteverschillen, afvoerleidingen of onooglijke bouwwerken. Meestal is er wel een creatieve oplossing te bedenken dit te camoufleren en uw droomtuin toch waar te maken!

Wanneer u ( al ) een ontwerp van uw tuin heeft, kunnen wij aan de hand daarvan een offerte maken voor het aanleggen daarvan. Hierop staan de werkzaamheden en de te leveren materialen vermeld.